separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TEODORA-TARA JOŠ JEDNOM 'IZULA' ŽIRI IZ CIPELA! Svojim svetskim performansom NAPRAVILA HAOS NA SCENI, Goca joj dala savet koji bi mogao da napravi REVOLUCIJU! (VIDEO)


Petica kao vrata!


Teodora-Tara Stojanović bila je šesta po redu koja je večeras zapevala na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars". Čim je žiri čuo prve taktove pesme "I like it" koju u originalu izvode Cardi B, Bad Bunny i J Balvin, odmah su krenuli da podižu svoje stolice.

Autor: TvPink Printscreen

Sve vreme dok je Tara pevala, žiri je na smenu vikao "Bravo", te nije čudno što su svih petoro dali svoj glas.

Autor: TvPink Printscreen

Bravo, bravo, bravo, pogotovo za španski deo pesme koji je jako teško da se nauči, probala sam, ovo je moja omiljena pesma, ma bravo! Super si - rekla je Kija.

Autor: TvPink Printscreen

Pokušaj, ne bi bilo loše da ovako nešto napraviš na srpskom. Klinci bi poludeli za ovim. Ti si i pevačica i reperka i to je mnogo retko, probaj ti da je napraviš jer mislim da niko ne može da je napravi u Srbiji. Ovo večeras je bilo topina! - rekla je Goca.

Autor: TvPink Printscreen

Teodorin nastup pogledajte u nastavku. 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti