AKTUELNO

Iznervirala sam se u sekundi. Ova petica je na staru slavu. Savršena si i ovo ne smeš više sebi da dozvoliš - rekla je Jelena.

Mina Stanišić ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Ona se predstavila pesmom ''Nije nam se dalo'' koju u originalu peva Maja Marković. Žiri ''Pinkovih zvezdica'' podigao je svih pet stolica, međutim nisu bili prezadovoljni njenim pevanjem.

Foto: YouTube screenshot

- Da pada studio i da se ruši, ti ne smeš da dozvoliš da ti glas padne. Znači pevaš i ne zanima te koliko ću stolica da dobijem, ja znam da je to dobro. Tako moraš da razmišljaš. Iznervirala sam se u sekundi. Ova petica je na staru slavu. Savršena si i ovo ne smeš više sebi da dozvoliš - rekla je Jelena.

- Početak je bio besprekoran sve do trenutka kada se desila modulacija. Mogla si da poradiš malo na modulaciji. Svakom se desi peh, ali idemo dalje. Nema stajanja. Ovo je dobra četvorka, ali si ipak dobila pet na staru slavu - istakao je Sergej.

- Nemoj ti da gledaš u nas. Šta god da mi pričamo, to ne sme da te ometa - rekla je Goca.

Foto: YouTube screenshot

Leontina nije imala komentar.

- Mislim da je ovo stvarno bila četvorka, ali da si dobila pet zahvaljujući staroj slavi - složio se Sale sa ostalim članovima.

Autor: B. Radonić

#Jelena Tomašević

#Mina Stanišić

#Pinkove zvezdice

'