separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EVROVIZIJSKI NASTUP NA SCENI PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS! Darija Vračević violinom i kostimom oduševila sve u studiju! (VIDEO)


Prva petica za večeras!


Večerašnje takmičenje otovrila je Darija Vračević iz Beograda, a ona je izvela pesmu "Lane moje". Obučena u autetični kostim i sa belom vilionom u potpunosti je upela da dočara atmosferu sa "Evrovizije" od pre skoro 15 godina.

Autor: TvPink Printscreen

Na prve taktove pesme svoje sudijske stolice su podigli Milan Stanković, Kija Kockar i Leontina Vukomanović. Darija je na kraju dobila svih pet glasova uz gromoglasan aplauz žirija.    

-  Meni se ovo jako dopalo, ja znam ovu Darijinu interpretaciju. Imala si neke dukate. Ovo jeste evrovozijska pesma koja ima tu gradaciju i poentira na samom kraju i ti si to tako dosledno i ispratila. Možda si mogla da budeš malo dinamičnija. Briljirala si u ovoj završnici. Ja sam se čak i naježila na samom kraju - objasnila je Leontina. 

Autor: TvPink Printscreen

- Ovo nije tvoje najbolje izdanje definitivno. Imala si falšića dosta, ali celokupni utisak jeste da je ovo veoma dobro. Za moj ukus si dobila 5 minus - rekla je Nataša Bekvalac

Autor: TvPink Printscreen

Kako je izgledao njen nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:   

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.    

Autor: M. Stanković

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti