separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KO PEVA OVU PESMU!? Žiri imao nedoumice u vezi nastupa Ivane Dimkovske, ONA ZAKUCALA PETICU! (VIDEO)


Dominirala na pozlaćenoj sceni!


Ivana Dimkovski iz Beograda imala je priliku da se u večerašnjem izdanju talent šou programa "Pinkove zvezdice - All Stars", predstavi pod rednim brojem pet. Petnaestogodišnja takmičarka predstavila se pesmom Martina Ajdarevića "Takav je Bog".

Žiriju je trebalo malo vremena da odgonetne ko peva ovu pesmu u originalu, a ženski deo stručnog žirija je svoju stolicu podigao ubrzo nakon početka Ivaninog nastupa. Milan Stanković se podigao nešto kasnije i na taj način dao peti glas Dimkovskoj.

Autor: TvPink Printscreen

- Dosta si falširala i zato moram da pitam da li si se dobro čula. Da ne budem nadžak baba. Imala si dosta grešaka kada je intonacija u pitanju, a nisi nešto bila emotivno u pesmi. Tako da danas imaš sreće što smo odlučili da budemo dobri - bila je direktna Nataša Bekvalac.

Autor: TvPink Printscreen

- Dobila si pet. Pohvale ponovo za tvoj stil. Ja bih volela tebe da vidim , da izađeš malo iz tih pesama. Negde gde ima više energije, kao kada si pevala mjuzikl. Da vidim malo koketiranja sa publikom i kamerom - objasnila je Kristina Kija Kockar.

Autor: TvPink Printscreen

Ivanin nastup pogledajte u sledećem video-prilogu:

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.  

Autor: M.S.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti