separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OČEKUJE VAS MAGIČNA NOĆ! 'Pinkove zvezdice - All stars' su i ovog petka spremne da naprave spektakl o kom će se pričati danima! (VIDEO)


Udobno se smestite i uživajte u nastupima naših najtalentovanijih takmičara.


Kao i svakog petka na televiziji Pink i ove večeri očekuje vas najnovije, spektakularno izdanje najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars". Ove večeri počinje novi krug, a samim tim zvezdice su dobile i novu temu - muzika dvehiljaditih godina.

Autor: TV Pink Printscreen

Desetoro takmičara predstaviće se na velelepnoj sceni, a za jednog od njih ovo će, nažalost, biti poslednja emisija.

Večeras će milionska publika imati priliku da uživa u fenomenalnim nastupima Nike Purić, Isidore Mitić, Antonije Gigovske, Bojane Radovanović, Davida Markovića, Ivane Dimkovski, Katarine Radulović, Davida Radosavljevića, Uroša Stankovića i Amne Alajbegović.

Autor: TvPink Printscreen

Poznata petorka je i ovog petka u nepromenjenom sastavu, te će zvezdice ocenjivati Kristina Kija Kockar, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Nataša Bekvalac i Milan Stanković.

Autor: TV Pink Printscreen

Ovoga puta, žiri je bio toliko oduševljen nastupima talentovanih mališana da je želeo da izbegne pravila takmičenja i ne dozvoli da i jedan od njih napusti "Pinkove zvezdice - All stars". Da li je žiriju ovo pošlo za rukom, ili je neka zvezdica ipak napustila takmičenje, saznaćete večeras od 22 časa na TV Pink.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti