AKTUELNO

Na kanalu Televizije Pink upravo je počela druga emisija četvrtog kruga "Pinkovih zvezdica".

Voditeljka Marijana Mićić poželela je dobro veče gledaocima kraj malih ekrana, ali i članovima stručnog žirija koji su večeras u svom prvobitnom sastavu budući da se Aleksandar Sale Cvetković vratio u crvenu stolicu.

Foto: YouTube screenshot

Večeras će se njih desetoro boriti za prolazak u peti krug. Konkurencija je sve jača jer se talentovani mališani trude da svoje pevanje usavrše i da dobrim odabirom pesme ostave žiri bez daha. Ukupno osam takmičara će iz večerašnje emisije proći u peti krug.

Foto: YouTube screenshot

Dobro veče! Kod mene svašta nešto novo. Pre svega da čestitam slavu Svetog Jovana svima koji večeras slave, srećna slava! Ima svašta nešto lepo što tek treba da se pojavi na malim ekranima, na Pink televiziji od strane Tropiko benda. Radili smo u Americi nove pesme, nove spotove. Ja sam stvarno jedva čekao da dođem ovde, da se pridružim kolegama u ovim lepim stolicama - rekao je Sale Cvetković.

Foto: YouTube screenshot

- I ja sam jedva čekala da se Sale vrati, da bude kompletna porodica na okupu. Nešto smo komentarisali danas kod frizera koliko se ustvari mi volimo - rekla je Leontina Vukomanović.

Svi članovi žirija su se složili sa Leontinom i nisu mogli da sačekaju da ih Marijana pozove gore, već su stisli svoje zelene tastere odmah.

Foto: YouTube screenshot

U bekstejdžu su Dušicu Jakovljević zamenile "Pinkove zvezdice" iz prethodne sezone Darija Vračević i Nika Purić, kao i novinarka Mona Yousif.

Udobno se smestite i ne menjajte kanal jer će vas talentovani mališani i ovog petka ostaviti bez daha.

Autor: J. Vučić

#Aleksandar Cvetković Sale

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#emisija

'