AKTUELNO

Dobila peticu.

Katarina Radulović pojavila se večeras na sceni "Pinkovih zvezdica - all stars" maskirana zajedno sa svojim plesačima i sviračima, a sve kako bi upotpunila svoju koreografiju za numeru koju je izvela.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina je pevala pesmu od Vajte "Život je maskenbal", a od strane žirija dobila je svih pet glasova, dok ju je publika u studiju nagradila gromoglasnim aplauzom. Žiri nije krio svoje oduševljenje zbog kabare spektakla koji je Katarina zajedno sa svojim plesačima na sceni priredila.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo bilo zabavno. Kao neki mjuzikl mi je ovo bio. Meni je ovo kao odličan paket kabarea od tri minuta. Zajahala si na moć ekipe, što ja forsiram, jer smatram da tu leži moć, a ti si imala tu moć. Danas celokupna ova grupa zaslužuje peticu - govorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Našla si meru. Cela slika je kompletna bila fantastična. Nismo znali u koga da gledamo. Ti si odličan narator i treba da se baviš tom pevačkom glumom. Večeras si vrlo zasluženo dobila pet - rekla je Goca Tržan.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Katarina Radulović

'