AKTUELNO

Ipak je bilo za četiri.

Ljiljana Plavišić ove noći odabrala je da peva numeru Sonje Savić "Mesec je plovio", a ova takmičarka na sceni se pojavila sa plesačicama koje su bile odevene u plavo, da bi tokom nastupa držale simbole meseca u svojim rukama.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom nastupa ove zvezdice, Goca Tržan je sve vreme oduševljeno gledala u Ljiljanu, imala osmeh na svom licu, a u jednom momentu počela je da aplaudira. Ljiljana je ovog petka dobila četiri glasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno prvi put čula ovu pesmu. Ja nisam osetlila nikakvu emociju, imala si dosta falšića. Ne znam zašto si izabrala ovu pesmu. Da li je voliš? Da. Ništa... Nastup mi je bio... Zaboraviću ga sutra, ništa se nije dogodilo, pa čak ni velika greška. Sve je bilo "ništa" i tačka - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljiljana ti si kulturna, preslatka i skromna. Mene si baš dotakla. Uvek si autentična i uzimaš neke pesme koje nisu mega hitovi. Što se mene tiče ovo je bilo za pet - izjavila je Kija.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. K.

#Ljiljana Plavšić

'