AKTUELNO

Ona je u svojoj sigurnoj zoni!

Četvrti nastup večeras imala je Teodora-Tara Stojanović, koja je ostala dosledna svom stilu i otpevala miks pesama koje izvodi Rijana, a u pitanju su numere "Work" i "Bitch better have my money". Svojim stajlingom i ponašanjem na sceni Tara je ponovo privukla veliku pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, žiri ovog puta nije bio potpuno zadovoljan njenim nastupom, te je Teodora dobila četiri glasa. U poslednjem trenutku Leontina je spustila svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

Igrači i ti ste uvek jedna fantastična slika i neverovatno mi je da takva deca rastu u Srbiji. Ovo nije pevanje, više interpretacija, ali ovde mi je zafalilo nešto da bude spektakl - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ti ovo jedeš za doručak, ja sam najveći problem imala sa tvojom energijom. Sve je dobro, ali šta mi fali, to je to, da izgoriš u pesmi, da budeš prisutna, imala si fenomenalne plesače, baš su izgarali za tebe, ali ti moraš dati vatru - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Tarin nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'