AKTUELNO

Ova noć je bila veoma uzbudljiva.

I večerašnje izdanje "Pinkovih zvezdica - All stars" došlo je do samog kraja. Takmičari su se predstavili kroz novu temu "Narodna muzika", a čak petoro njih je završilo u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

Čiste petice i direktan plasman u naredni krug dobili su David Radosavljević, Ema Simonović, Irina Arsenijević i Valentina Mec, dok su Tomislav Milovanović, Bojana Radovanović, Teodora-Tara Stojanović, Amna Alajbegović i Sergej Pajić morali da sačekaju baraž.

Kada su sve zvezdice završile svoje nastupe, petočlani žiri se povukao u staklenu sobu kako bi doneo konačnu odluku.

Foto: TvPink Printscreen

Ovoga puta, na samom kraju ostali su Bojana Radovanović i Tomislav Milovanović, a takmičenje je, po odluci žirija, napustio Tomislav.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je super. Svi koji su došli u ovu fazu takmičenja, znate da imate dosta kvaliteta. Ovaj krug će biti jako napet. Ja očekujem više od vas i da se konsultujete sa nama oko pesama. Svaka čast dobrim pevačima koji su to uspeli da odrade i želim vam puno sreće - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao večerašnji baraž pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'