AKTUELNO

Smatra da iz ove teme može dosta toga da se nauči.

U prvoj emisiji šestog kruga takmičari "Pinkovih zvezdica - All stars" pevaju narodne pesme. Za ovaj nastup Bojana Radovanović izabrala je numeru "Crne kose" koju peva u originalu Hanka Paldum.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pred izlazak na veliku scenu Bojana je razgovarala sa ekipom portala Pink.rs i tom prilikom objasnila zbog čega je odlučila da peva baš ovu numeru.

Svidela mi se tema. Mislim da je to nešto novo za nas. Mislim da mnogo stvari možemo da naučimo u ovoj temi. Pesma ova mi je najviše legla i najviše sam se pronašla u njoj. Uživam dok je pevam - govori Bojana.

Bojana je istaka i kako misli da će se super snaći na sceni i ovoga puta, jer nikada nema tremu kada treba da se predstavi publici.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ja mislim da ću se snaći super i da će biti sve kako treba, kao i uvek. Ja nisam osoba koja ima tremu i uvek dam na sceni 120 posto sebe više nego na probi i časovima. Tako da mislim da će biti super - priča Bojana.

Ova Zvezdica ističe da su svi njeni drugari iz takmičenja savršeni na sceni, a rekla nam je i koja joj je do sada bila omiljena tema, kao i zbog čega je to tako.

Foto: RTV Pink

Omiljena tema mi je bila mjuzikl, zato što volim da pevam pesme iz mjuzikla i nekako mi je to najviše leglo. Najteža tema su mi bile devedesete zato što sam sada u fazonu da više pevam sporije pesme - završava Bojana.

Pored Bojane Radovanović, ovog petka gledaćemo i nastupe Davida Radosavljevića, Tomislava Milovanovića, Eme Simonović, Teodore-Tare Stojanović, Amne Alajbegović, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića i Valentine Mec.

PROČITAJTE: APSOLUTNI VLADAR JUTJUBA: Nova pesma Mateje Vukašinovića obara sve rekorde! Pogledajte novi spot TINEJDŽ ZVEZDE! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'