AKTUELNO

Izabrala pesmu "Beograd" za ovonedeljni nastup.

Takmičari najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" će od ovog petka pevati narodnu muziku koja je tema novog šestog kruga. Pred izlazak na veliku scenu, ekipa portala Pink.rs razgovarala je sa Teodorom-Tarom Stojanović.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Ova zvezdica će u petak pevati numeru "Beograd" naše najpopularnije pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Tara nije krila oduševljenje što će u novom krugu pevati baš ovu pesmu, a na samom početku razgovora istakla je i kako joj se čini nova tema.

To jeste lepa muzika, ali ja ne mogu poptuno da se pronađem u tome, jer ne slušam to i ne pevam to. Potrudiću se da to iznesem na najbolji mogući način - rekla nam je Tara.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Teodora nam je zatim rekla da očekuje dobar nastup ovog petka, kao i da će dati sve od sebe kada bude izašla na scenu "Pinkovih zvezdica - All stars".

Gledala sam da pesma bude prepoznatljiva, to je bitno. Gledala sam i koja narodna ili folk pevačica je nekako najupečatljivija i ima tako lepe pesme, pa sam izabrala Cecu. A Beograd pevam, jer me asocira na naš grad i zato što je dobar tekst - priča nam učesnica "Pinkovih zvezdica - All stars".

Ova takmičara rekla nam je i da joj je do sada slobodna tema bila omiljena, jer je tada mogla da pokaže sebe u najboljem svetlu, kao i da još uvek nema svog favorita u "Pinkovim zvezdicama - All stars", ali da je uvek oduševe nastupi Darije Vračević.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nastupi su joj kompletni i drugačija je. Za svaki nastup se potrudi da nađe rekvizite i do lepo iznese - govori Tara za kraj.

Teodoru-Taru Stojanović ovog petka gledaćemo kako izvodi numeru "Beograd" od Cece, a pored nje imaćemo priliku da vidimo i nastupe Davida Radosavljevića, Tomislava Milovanovića, Eme Simonović, Bojane Radovanović, Amne Alajbegović, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića i Valentine Mec.

Autor: S. Kuvekalović

#Teodora Tara Stojanović

'