AKTUELNO

Čista petica.

Još jedan takmičar najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", svojim pevanjem i nastupom na sceni oduševio je publiku, ali i stručni žiri. Reč je o Žarku Pribakoviću koji je svojim pevanjem naterao sve članove žirija da podignu svoje stolice i tako sebi obezbedio prolazak u nastavak takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Žarko je dobio pet glasova nakon što je otpevao numeru "Noć mi te duguje" koju u originalu izvodi Zdravko Čolić. Osim svojim pevanjem, Žarko je pažnju skrenuo i svojim stajlingom zbog čega je pohvalio svoju stilistkinju.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Lepo izgledaš na sceni, ali ono što mi se nije dopalo jeste... Kada pustiš pun glas, on gubi toplinu, jer ga teraš u sinuse. I to samo na slova 'I' i 'E'. Nauči da zadržiš toplinu svog vokala. Šteta da ti tako nervozno zvuči glas - govorila je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako rastu, više razmišljaš o muzici. To se vidi. Na momente si mi se jako dopao, a onda mi na momente nešto jako zasmeta, a zasmeta mi kada hoćeš da nam pokažeš da si ti naučio muziku. Jesam ja prošli put bila ista kao tvoja mama? Jesam, vidiš, treba da me slušaš. Pokušaj da nam daš dušu, scena je surova, jer dušu moraš da daš. Napravi pakt sa anđelima - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo bilo prelepo. Čak i kada sam čula to 'I', zvučalo mi je mladalački. Sve je bilo toliko lepo, znalački, profi. Ti si autentičan mladić ovde i verujem da ćeš biti jedna od većih zvezda kod nas, kada porasteš - pričala je Leontina Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao Žarkov nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: S. Kuvekalović

#Žarko Pribaković

'