AKTUELNO

Veče humanosti!

Večeras od 20 časova, u Domu omladine, biće održan humanitarni koncert na kom će se prikupljati sredstva za decu obolelu od raka. Tom prilikom nastupaće učesnici muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", kao i članice žirija Kristina Kija Kockar i Leontina Vukomanović.

Foto: Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs nalazi se na licu mesta kako bi ispratila događaj koji se organizuje u susret Svetskom danu dece obolele od raka, pod pokroviteljstvom TV Pink, a u saradnji sa organizacijom "NURDOR".

Foto: Pink.rs

Zvezdice koje će pevati večeras su Bojana Radovanović, Ema Simonović, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Katarina Radulović, Teodora-Tara Stojanović, Darija Vračević, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, a ovi talentovani mališani sa nestrpljenjem čekaju početak koncerta.

Foto: Pink.rs

Humanitarni koncert za prikupljanje pomoći deci oboleloj od raka organizovan je na inicijativu Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, koja je zajedno sa Pinkovim zvezdicama i članicama žirija ovog muzičkog takmičenja odlučila da na ovaj način doprinese i pomogne deci oboleloj od raka.

PROČITAJTE: PRIPREME ZA HUMANITARNI KONCERT SU U PUNOM JEKU! Pinkove zvezdice snimaju pesmu koja će DIRNUTI SVE, poslušajte kako zvuči u njihovom izvođenju! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

'