AKTUELNO

Veliki pomak se desio od prvog nastupa, ali moraš još da pustiš tu zver u tebi, rekao je Sergej Ćetković.

Isidora Lazarević iz Valjeva je za četvrti krug odabrala pesmu Vitni Hjuston "I wanna dance". Ovoga puta Isidora je dobila četiri glasa i boriće se u baražnom delu emisije.

Foto: YouTube screenshot

- Ovog puta sam ja ostala dole. Mislim da je ovo pesma koja ne sme da se počne ako nisi spremna da svaki urkas i svaku improvizaciju napraviš tačno onako kako treba. Imala si božanstvenih momenata, tvoja boja glasa je fantastična, okrugla. Kad odeš u te visine zaista ništa ne para uši. Božanstveno je to zvučalo. I onda otpevaš te ukrase koji su, što bi moja mama rekla "kao mačka repom". Samo sklizneš niz njih. Neke si otpevala tačno, ali većinu nisi. Ti si sjajna pevačica, to ne sme da ti se dešava. Samo zbog toga sam ostala. Ali kakva boja glasa, kakva punoća, nestvarno - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

Veliki pomak se desio od prvog nastupa, ali moraš još da pustiš tu zver u tebi. Znači hoću sledeći put da te vidim opuštenu. Pevaj, nemoj da kočiš sebe, pusti glas jer ga imaš. Pojede nas sve sa jačinom glasa, kakav imaš - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: Printscreen Youtube

Ja bih ti dala savet da usvojiš sve što su ti moje kolege rekle. Ja obožavam ovu pesmu, ali to je Vitni pevala nenadmašno. I ona se igrala, a bila sva treperava, sve je zvučalo kao praćka. Igraj se malo - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Isidora Lazarević

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'