AKTUELNO

Žiri će pooštriti kriterijume i u peti krug otići će samo najbolji.

Upravo je počela prva emisija četvrtog kruga vašeg omiljenog muzičkog takmičenja za decu. "Pinkove zvezdice" će vas i večeras ostaviti bez daha i ulepšati vam ovo veče. Voditeljka Marijana Mićić objasnila je kako će izgledati večerašnja emisija.

Foto: Printscreen Youtube

Napetost sada već raste, borba ozbiljna kreće, takmičari se ozbiljno spremaju. Njih desetoro večeras nastupa, a od njih desetoro osmoro prolazi. Ja verujem da će žiri biti na mukama, lepim mukama, a da ćemo mi zato uživati u njihovim nastupima. Pravila su ostala ista, samo nije dvanaest takmičara nego deset  - rekla je Marijana Mićić.

- Tu je najvažnija sreća, nema tu neke velike pripreme. Kako im se poklope kockice to veče. Nekad mogu da žele koliko god, a da to ne ispadne petica. Mislim da su iz kruga u krug sve bolji - rekao je Milan Stanković koji je i večeras u žiriju kao zamena Saletu Cvetkoviću.

Foto: Printscreen Youtube

Ako sam do sad bila Grdana, od sad ću biti Kruela De Vil. Oni se takmiče, svi su sjajni, svi divno pevaju, svi su božanstveni, preslatki. Ne ocenjujemo slatkoću nego pevačko umeće. Večeras moramo pooštriti kriterijume, sad je četvrti krug, postaje baš ozbiljno - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen Youtube

Udobno se smestite jer upravo počinje vaše omiljeno muzičko takmičenje za najmlađe, "Pinkove zvezdice".

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'