AKTUELNO

Ceo studio preplavljen je emocijama.

Drugi po redu na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" stupio je David Marković. On je kao odgovor na ovonedeljnu slobodnu temu odabrao pesmu "Žute dunje" grupe "Indexi".

Foto: TvPink Printscreen

Studio je bio preplavljen njegovim emocijama i raskošnim glasom, ali žiri nije bio u potpunosti zadovoljan, a svoju stolicu nije podigla Goca Tržan.

Ovo što si večeras izveo ja bih nagradio peticom, zbog toga što u poređenju sa prethodnom peticom ti si ovde pevač i to se oseti. Bez obzira na neki falš, nedobačenu pesmu, koliki god da je zalogaj, ja ću pre tebi poverovati nego Dariji. Zbog toga bih ja tebi ovde dao peticu, ja kod izvođača cenim suštinu, a ne formu. Ti imaš suštinu pevača - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se slažem sa Milanom, meni se to svidelo. Bilo je grešaka, ali ja sam ti iskreno poverovala. Meni se svidelo, ja mnogo volim ovu pesmu, osetila sam neku emociju - navela je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku ovog teksta možete pogledati ceo nastup ove zvezdice.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#David Marković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'