AKTUELNO

Svi su ga pohvalili!

Nakon Davida, na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All Stars" izašao je Toma Milovanović koji je rešio da se predstavi pesmom "Dolazim za 5 minuta" grupe Generacija 5, a za ovaj nastup se pripremio i vizuelno i pevački.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svi ostali, i on je imao pratnju plesačica na sceni koje su bile obučene u rok fazonu kao i on, a žiri ga je nagradio sa svih pet stolica.

Foto: TvPink Printscreen

Ja jako volim kada se pesme skraćuju u ovom našem takmičenju zato što je lakše, brže, a ovde mi je bilo žao što je trajalo kratko, baš sam uživao, svidela mi se tvoja interpretacija - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Bio si top. Meni je isto žao što nije duže trajalo, sviđaju mi se tvoji šmekerski pokreti, taj flert sa devojčicom, bravo - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Našao si meru svega večeras - i izbora pesme, tvog autfita, autfita igračica, načina na koji si se kretao, koketirao... Odlično - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Tomin nastup možete pogledati u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Tomislav Milovanović

'