AKTUELNO

Ne propustite početak petog kruga takmičenja u petak, 25. januara na TV Pink.

Ovog petka u najgledanijem dečijem takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje nas početak petog kruga takmičenja, u kom će talentovani mališani imati novu temu. Naime, oni su od početka takmičenja imali zadate teme na koje su morali da biraju numere koje će pevati i na iste spremiti scenski nastup. Ipak, u ovom petom krugu je "slobodna tema" te sami biraju pesme kojima će se predstaviti žiriju i publici.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Pred sam početak petog kruga takmičenja mi smo odlučili da zvezdice jedne drugima postavljaju pitanja na koje žele da čuju odgovore od svojih drugara, pa je tako Ema Simonović postavila nekoliko pitanja Bojani Radovanović.

Koji ti je omiljeni nastup? - bilo je prvo Emino pitanje.
Omiljeni nastup za sad mi je prvi nastup, kada nam je tema bila mjuzikl. Tada sam pevala pesmu "Njujork, Njujork" i bilo je fenomenalno - odgovorila je Bojana.
Koji ti je omiljeni član žirija? - zanimalo je Emu.
Ja volim sve članove žirija i nikad se ne ljutim kad mi daju neku kritiku, tako ja postajem bolja - iskrena je Bojana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na kraju, Ema je postavila pitanje Bojani koje je malo i postidelo, ali je iskreno odgovorila.

Imaš li simpatiju u Pinkovim zvezdicama? - upitala je Ema.
Nemam, nikad je nisam ni imala. Stvarno sve gledam kao drugare - odgovorila je Bojana kroz smeh.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim Bojane i Eme, u ovoj emisiji gledaćete i Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Sergeja Pajića, Valentinu Mec, Pavla Vasiljevića, Teodoru-Taru Stojanović i Irinu Arsenijević. Nema sumnje da će oni napraviti pravu zabavu na sceni Pinkovih zvezdica zato obavezno ovog petka, 25. januara, od 22 časa budite uz TV Pink.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Bojana Radovanović

#Ema Simonović

#Intervju

#Pinkove zvezdice - All Stars

'