AKTUELNO

Još jednom je pokazao koliko je talentovan.

Šesti po redu ove čarobne noći nastupio je Žarko Pribaković. On je na zadatak "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" odgovorio pesmom "Midnight Special" grupe "Creedence Clearwater".

Foto: TvPink Printscreen

Žarko je, kao pravi roker, imao i gitaru, a plesna grupa učinila je njegov nastup još boljim. Publika nije štedela dlanove, te je tokom celog nastupa skandirala i aplaudirala. Ipak, Leontina Vukomanović nije podigla svoju stolicu, te je on ovoga puta dobio četiri glasa.

Meni je izbor bio sasvim u redu, bilo mi je zanimljivo da ga čujem u ovom kantri bluzu, to je srodan žanr. Ako zanemarimo da vi smatrate da je promašio žanr, on je to dobro odradio - naveo je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je žao što si dobio četvorku, jer si ti fenomenalan vokal. Pesma je takva kakva jeste i ponavlja se. Da izuzmemo to što je kantri, ponavlja se taj refren pa zato zvuči dosadno. Ja sam uživala i žao mi je što si dobio četvorku, ali nije smak sveta, biće to bolje, ti si kvalitetan pevač - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Kompletan nastup ove talentovane zvezdice pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'