AKTUELNO

Iako vlada napetost pre nego što izađu na scenu, Pinkove zvezdice su jedni drugima velika podrška - bodre se međusobno i trude da zanemare tremu, koje uvek ima.

"Pinkove zvezdice" osvojile su simpatije publike još otkako je emitovana prva epizoda prve sezone ovog najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Iz sezone u sezonu, iz emisije u emisiju, najtalentovaniji klinci na ovim prostorima ostavljali su vas bez daha svojim maestralnim nastupima.

Petak uz Televiziju Pink i "Pinkove zvezdice" postala je tradicija gledalaca širom regiona.

Treća sezona vašeg omiljenog muzičkog takmičenja donela je promene u žiriju - umesto Harija Varešanovića i Milana Stankovića, u čuvenim crvenim stolicama našli su se Sergej Ćetković i Aleksandar Sale Cvetković, frontmen benda "Tropiko".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Novi članovi žirija su odmah osvojili srca publike i uneli novu energiju u ovaj šou, a svojim opaskama nasmejali su milionski auditorijum.

Talentovane mališane koji se takmiče imate priliku da svakog petka gledate na spektakularnoj sceni "Pinkovih zvezdica", a ovako izgledaju kada su u bekstejdžu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iza kulisa najgledanijeg takmičenja uvek vlada odlična atmosfera, a ovog puta su za intervjue sa kandidatima nakon silaska sa scene, umesto Dušice Jakovljević, bile zadužene Nika Purić i Darija Vračević, koje su se takmičile u prethodnoj sezoni i osvojile srce publike.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako vlada napetost pre nego što izađu na scenu, Pinkove zvezdice su jedni drugima velika podrška - bodre se međusobno i trude da zanemare tremu, koje uvek ima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Roko Blažević iz Splita je takmičar koji je već nakon prvog kruga "Pinkovih zvezdica" privukao ogromnu pažnju javnosti. Njegova interpretacija pesme “Nocturno” Olivera Dragojevića sada ima skoro 200.000 pregleda na Jutjubu.

Ovaj neverovatni mladić otkrio je za Pink.rs kako se sprema za nastupe.

Biram one pesme koje mi leže, volim balade, jer kroz njih najbolje mogu da iskažem emocije i svoje glasovne sposobnosti. Pesme uglavno tražim prema izvođačima. Ukucam, na primer, Oliver Dragojević na Jutjubu i odaberem pesmu koja mi najbolje leži. Takođe, gledam i strana takmičenja kako bih video šta je aktuelno, a i privatno slušam stranu pop muziku - rekao je Roko.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Njemu, ali i ostalim takmičarima veliku podršku pruža i Anđela Mijić, prošlogodišnja učesnica ovog šou programa.

Posle sedam meseci sam u ovom studiju i sada bih se i ja opet takmičila. Nedostaje mi je sve ovo, učešće u "Pinkovim zvezdicama" je bio najlepši i najsrećniji period u mom životu. Savetujem nove takmičare, pokušavam da im otklonim tremu kako bi bili što bolji. Moji favoriti su Roko i Matija Vitić, ali svi su odlični. Svakog petka pratim Zvezdice, sviđa mi se i novi žiri, mada mi je malo neobično, navikla sam na Harija i Milana. Ali, mislim da bih se odlično snašla i pred novim žirijem - rekla je Anđela za Pink.rs.

Ema Simonović potpuno je oduševila kako žiri, tako i publiku širom regiona, a jedna od najslađih Zvezdica ispričala je za naš portal kako se priprema za nastupe.

Prvo izaberem nekoliko pesama koje mi se sviđaju, a onda između njih biram koja mi odgovara. Pred svaki nastup mi mama pomaže da izaberem odeću. Mi se svi ovde lepo družimo i navijamo jedni za druge - rekla je Ema.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon nekoliko emisija u kojima je Saleta , zbog američke turneje, menjao Milan, frontmen grupe "Tropiko" vratio se u crvenu stolicu, te ćete već u nekoj od narednih emisija imati priliku da ga gledate u najpopularnijem dečijem muzičkom takmičenju u regionu "Pinkove zvezdice".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ostanite uz Televiziju Pink i neverovatno talentovane klince koji će vas svojim nastupima sasvim sigurno ostaviti bez daha.

Autor: M. Đurović

#Aleksandar Cvetković Sale

#Darija Vračević

#Dušica Jakovljević

#Ema Simonović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Nika Purić

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sergej Ćetković

'