AKTUELNO

Da li ste spremni za najbolji provod uz najtalentovanije mališane iz zemlje i regiona?

Kao i svakog petka i ove noći najbolji program koji će vas svakako prikovati uz male ekrane emituje se na ružičastoj televiziji. Najtalentovaniji mališani iz zemlje i regiona, "Pinkove zvezdice - All stars" predstaviće vam se ove večeri u okviru novog zadatka - Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

Foto: TvPink Printscreen

Desetoro zvezdica izvešće najpoznatije rok pesme koje su obeležile kraj 20. veka. David Radosavljević, Tomislav Milovanović, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Teodora-Tara Stojanović, Veljko Čačić, Irina Arsenijević, Sergej Pajić, Pavle Vasiljević i Valentina Mec potrudiće se da vas ostave bez daha svojim raskošnim glasom i fenomenalnim nastupima.

Foto: TvPink Printscreen

Vaši domaćini koji će vas i ovoga puta voditi kroz magičnu noć biće Marijana Mićić i Ana Mihajlovski, a petočlani žiri takođe je u nepromenjenom sastavu: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Kristina Kija Kockar i Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Zato ostanite uz RTV Pink i uživajte u čarobnoj noći koja je ispred vas.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'