AKTUELNO

U susret najradosnijem periodu u godini, novogodišnjim praznicima, očekuje vas i specijalna emisija najgledanijeg šou programa u regionu, "Pinkovih zvezdica - All Stars".

U novogodišnjem specijalu vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, videćete velika iznenađenja, a o praznicima smo razgovarali i sa članom žirija, Milanom Stankovićem.

Na samom početku, popularni pevač je ispričao šta za njega predstavlja Nova godina i novogodišnji praznici.

To su za mene samo datumi, odavno mi vreme nije kategorija koju priznajem, tako da Nova godina, praznici, rođendani su samo datumi koje drugi očekuju, a ja ne - rekao je Milan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Iako poslednjih godina novogodišnje praznike provodi radno, Milan je podelio sa nama najlepši trenutak iz detinjstva.

Najlepše sećanje iz detinjstva je kada sam imitirao Deda Mraza sestri kada je imala tri, četiri godine. Inače, tad sam i saznao da Deda Mraz ne postoji, i rekao sam: 'Neću da nema Deda Mraza'. Jednostvano nisam želeo da ne verujem u tu iluziju i da sestri razbijem tu iluziju. Bio sam dobar Deda Mraz i doneo sam joj poklone, iako me je u jednom trenutku pitala: 'Milane, jel si ti Deda Mraz?' - ispričao nam je Milan.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Za kraj, pitali smo ga šta bi pručio svim ljudima kako bi bili srećniji i ispunjeniji u narednoj godini.

Veoma je teško tek tako ostvariti sreću. Naravno, ja svim ljudima želim pre svega zdravlje, a onda i sreću i mir. Isto to želim i sebi - rekao je Milan za kraj.

Ne propustite novogodišnji specijal "Pinkovih zvezdica-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Intervju

#Milan Stanković

#pevač

'