AKTUELNO

Spremite se za najtalentovanije mališane u regionu.

Još jedno izdanje vašeg omiljenog i najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima "Pinkove zvezdice - All stars" upravo je počelo na televiziji Pink.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović, Tv Pink Printscreen

Treća grupa od jedanaestoro najtalentovanijih mališana u regionu predstaviće se večeras u zadatku Imitacije. Protekle dve emisije takođe su bile sa istom temom, a gledaoci su neizmerno uživali u onome što su deca spremila.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro poznati voditeljski tandem Marijana Mićić i Ana Mihajlovski biće vaši vodiči kroz ovu noć punu magije, a petočlani žiri takođe je u nepromenjenom sastavu. Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Milan Stanković, Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar ocenjivaće mališane i samo od njih zavisi ko će večeras napustiti takmičenje.

Nema sumnje da će i ova noć biti noć za pamćenje, jer večeras nastupaju Mateja Vukašinović, Nika Purić, Uroš Stanković, Ljiljana Plavšić, Sara Simić, Petar Bulatović, Tatjana Savatić, Nikola Milenković, Dunja Jeličić, Marina Stanković i Antonia Gigovska. Zato ostanite uz televiziju Pink i najbrži portal u Srbiji, Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'