Info
ZABAVA

showbiz

OPČINILA IH! Leontina Lauri: Ti si jedno DIVNO PEVAČKO STVORENJE! (VIDEO)


Tvoj glas nije izlazio onako kako treba. Ali mi znamo da ti znaš da pevaš i da si talentovana. Prelepo izgledaš večeras, rekla je Goca Tržan.


Laura Tomas je za večerašnju emisiju izabrala pesmu Jelene Tomašević "Život u koferima". Laura je prehlađena pa je ovog puta dobila četiri glasa i boriće se u baražnom delu emisije.

Autor: YouTube screenshot

Tvoj glasić je drhtao na pojedinim mestima, nisi mogla da ga savladaš. Ovo deluje kao da je laka pesma, a nije uopšte. Nije bilo ujednačeno, ali svaka čast za trud, vidim da radiš. Ti si muzikalna, samo tako nastavi - rekla je Jelena Tomašević.

Autor: Printscreen Youtube

- Tvoj glas nije izlazio onako kako treba. Ali mi znamo da ti znaš da pevaš i da si talentovana. Prelepo izgledaš večeras. Samo napred, spremi nešto što će da ti legne u baražu i sve će to da bude u redu - rekla je Goca Tržan.

Autor: Printscreen Youtube

S obzirom na to da si ti divno, malo pevačko stvorenje, grehota je komentarisati ovako loš dan kada nisi mogla da daš sve od sebe. Treme nema, a mislim da ćemo se i mi bolje osećati da te čujemo na suvo, bez matrice koju treba da ganjaš - rekla je Leontina.

Autor: Printscreen Youtube

Autor: J. Vučić

Komentari • 0


povezane vesti