AKTUELNO

Ipak nije čista petica.

U večerašnoj epizodi emisije "Pinkove zvezdice - All stars" u kojoj su mališani imali zadatak da izvedu hit koji je obeležio devedesete godine prošlog veka, Teodora Tara Stojanović predstavila se pesmom "Rhytm is a dancer".

Foto: TvPink Printscreen

Iako je veći deo žirija bio fasciniran ovim nastupom, Leontina Vukomanović je nekoliko puta podizala i spuštala svoju stolicu, a na kraju je ipak ostala spuštena, te je Teodora dobila četiri glasa.

Ja sam se mnogo puta podigla i spustila, to je bio deo moje koreografije uz ovu pesmu. Pesma je savršena i ti si bila odlična sa svim ovim ansablom. Bilo bi još bolje da je bilo na plejbek, pa da si mogla da igraš uz ovo. Gubila si dah - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da razumem kako ne mogu da ti oproste kad svi znaju da ti već imaš izgrađen svoj stil i da svi mi čekamo tvoju pesmu. Ovo je bila Tara u devedesetim, to je to. Meni je ovo previše dobro da bi bila četvorka - naveo je Milan Stanković koji se nikako nije slagao sa stavom svoje koleginice.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Tara Stojanović

'