separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KAKAV JE FRAJER? Skinuo se doktor Bogdan! (FOTO)


Mladi pevač otputovao je nakon takmičenja na odmor u Grčku.


Bogdan Martinović ili doktor Bogdan, kako ga je Milan Kalinić prozvao, nakon superfinala "Pinkovih zvezda" otputovao je sa suprugom na odmor na ostrvo Lefkada u Grčkoj. 

Autor: Pink.rs

Mnoge žene su baš zbog njega gledale pomenuto takmičenje, i sigurno će ih obradovati fotografije Martinovića na kojima je on u kupaćem kostimu, a koje vam "Pink.rs" ekskluzivno predstavlja. 

Autor: Pink.rs

Mi vam ne otkrivamo samo kako u kupaćem izgleda Bogdan, već i njegova supruga Vesna Martinović. Ako žene zbog Bogdana zavide Vesni, onda će muškarci sigurno Martinoviću zbog atraktivnog izgleda njegove izabanice. 

Autor: Pink.rs

Autor: Pink.rs

Inače, nije slučajno što su Martiovića prozvali doktorom. On je zapravo stomatolog, odnosno zubar. Pored pevanja, on je i dalje posvećen svojoj profesiji za koju se školovao i nakon odmora uskoro će ponovo da prima pacijente u stomatološkoj ordinaciji gde radi. 

Ali to nije sve - on misli i na sve one koji su mu pružali podršku tokom takmičenja. 

Uskoro ću da snimim pesmu. Želim na taj način da se odužim svima onima koji su verovali u mene tokom takmičenja u "Pinkovim zvezdama" i koji su navijali i glasali za mene. Nadam se da ću imati podršku svih njih i u budućnosti - rekao je Bogdan za "Pink.rs".

Autor: M.V.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti