AKTUELNO

Pinkove zvezde došle su do samog kraja, a publika svojim glasovima odlučuje ko će biti POBEDNIK.

Deset meseci napete trke, deset meseci natpevavanja, deset meseci dokazivanja pred najvećim pevačkim zvezdama iz regiona koje su sedele na crvenim stolicama večeras se zaokružuje u spektakularnoj završnici "Pinkovih zvezda".

U superfinalu pevaće 10 najboljih pevača iz regiona koji su svojim glasovima uspeli da osvoje publiku i dođu do samog kraja.

Foto: Printscreen Youtube

Sara Reljić, Milica Jokić, Ismail Delija, Zorana Stefanov, Andrijana Radonjić, Bogdan Martinović, Melika Moranjkić, Andrej Dorić, Marko Stolić i Indira Beriša večeras od 21:20 na televiziji Pink prirediće spektakl dostojan samo "Pinkovih zvezda".

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, i za njih i za publiku produkcija je večeras spremila iznenađenje.

Foto: Printscreen Youtube

Na crvene stolice smestiće se potpuno novi članovi žirija, koji će objektivno komentarisati nastup svakog od njih, a Maja Nikolić, Dara Bubamara, Zorica Brunclik, Drgana Mirković i Šaban Šaulić ne sede u crvenim stolicama već poslednje tri emisije kako ne bi svojim sugestijama uticali na glasove publike, pošto je evidentno da svako od njih ima svog favorita.

Foto: TV Pink Printscreen

Budite večeras od 21:20 uz televiziju Pink i saznajte ko će poneti laskavu titulu nove, treće Pinkove zvezde! Podsećamo vas da i trenutno možete glasati za svoje favorite, jer su linije non-stop otvorene.

Autor: V. T.

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Marko Stolić

#Melika Moranjić

#Milan Kalinić

#Milica Jokić

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Zorana Stefanov

'