AKTUELNO

Kako vaš favorit ne bi ispao, glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Posle deset meseci velike borbe i na hiljade kandidata koji su se prijavili, došlo je vreme za konačne odluke u najpopularnijem muzičkom takmičenju na ovim prostorima, "Pinkove zvezde".

U drugoj finalnoj emisiji, takmičenje je, vašom odlukom, napustio Albert Bakić, te se sada njih dvanaestoro bore za samo deset mesta u supefinalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, produkcija je spremila jedno iznenađenje, kako za takmičare, tako i za publiku.

Naime, poslednje finalne emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezde", gledaćete u subotu 1. jula, ali i u nedelju 2. jula, kada će naše Zvezde dati sve od sebe u borbi za superfinale i titulu najboljeg.

Indira Beriša, Milica Jokić, Melika Moranjkić, Ismail Delija, Andrej Dorić i Bogdan Martinović još jednom će naježiti milionski auditorijum i dokazati zbog čega o njima priča ceo region.

Foto: Printscreen Youtube

Glasom, stasom, ali i spektakularnim nastupima gledaoce će i ovog puta bez daha ostaviti Sara Reljić, Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Dragana Aleksić, Nina Stanimirović i Marko Stolić.

Foto: Printscreen Youtube

U subotu i nedelju, 1. i 2. jula, ispašće po jedan takmičar, a kako to ne bi bio vaš favorit, glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog vikenda i ljute borbe, region će dobiti deset veličanstvenih superfinalista koji će se takmičiti za titulu nove Pinkove zvezde.

Ne propustite okršaj najboljih u vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", u subotu 1. jula, ali i nedelju, 2. jula, posle 21 čas, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Andrej Dorić

#Andrijana Radonjić

#Bogdan Martinović

#Dara Bubamara

#Dragana Aleksić

#Dragana Mirković

#Dragana Stolić

#Indira Beriša

#Ismail Delija

#Maja Nikolić

#Melika Moranjkić

#Milica Jokić

#Nina Stanimirović

#Pinkove zvezde

#Sara Reljić

#Televizija Pink

#Zorana Stefanov

#Zorica Brunclik

#Šaban Šaulić

'