AKTUELNO

Još jednom je pokazala zašto je jedan od favorita.

Talentovana Dragana Aleksić u večerašnjoj emisiji ''Pinkovih zvezda'' otpevala je pesmu ''Uđi slobodno'' i izazvala aplauz i ovacije u studiju.

Lepa i harizmatična Paraćinka odlično se snalazi i u pop i u folk vodama, a u kakvom svetlu će se predstaviti TV publici u samoj završnici takmičenja, ostaje da saznamo.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

KAO HUREM! Dragana sve fascinirala i glasom i stasom, Zorica je uporedila sa SVETSKOM ZVEZDOM! (VIDEO)

- Po meni je Dragana jedna od takmičarki koja je najviše napredovala. Više nema treme, sada je sigurna u sebe i to odlično izgleda - rekla je Maja, a Kemiš je prekinuo.

- Samo ti sada više ne možeš da daješ dvojke i trojke - aludirao je Miroljub na situacije kada je Nikolićeva takmičarima davala izuzetno niske ocene.

Foto: TvPink Printscreen

Ja želim da Miroljub do kraja takmičenja sedi pored mene i da me nervira. Molim vas. Što se Dragane tiče, ona je sada odlična - zaključila je Maja.

- Ti si nama super, mi smo ovde uživali i moram da pohvalim ovaj trud. Ovo već ide do te mere da možemo da postanemo konkurencija Evroviziji - poručio je Miroljub.

Foto: TvPink Printscreen

- Bez lažne skromnosti, ja mogu da kažem da sam zaslužna što si ti ovde. U jednom baražu sam bila lavica i borila sam se za tebe. Meni je jako drago što si ti opravdala moje poverenje. Ti si večeras seks bomba i briljirala si i nadam se da će publika to prepoznati - istakla je Zorica Brunclik.

Što bi rekla Zorica, riba si do bola. Nadam se da ćeš ući u prvih pet - pohvalila je Dara Draganu.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni se jako sviđaju njene sandale - zaključila je Maja, a Šaban se ponudio da joj kupi jedan par ukoliko joj se baš toliko dopadaju.

Ukoliko je Dragana Aleksić vaš favorit, njen redni broj je 10, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Dragana Aleksić

#Pinkove zvezde

'