AKTUELNO

Na njen glas i stas mnogi su ''pali''.

Andrijana Radonjić u prvoj finalnoj emisiji ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Svetlane Cece Ražnatović ''Trepni'' i raspametila sve prisutne.

Jedna od najatraktivnijih i najtalentovanijih učesnica ima 21 godinu i dolazi iz Požege. Sve je kupila svojom lepotom i pevačkim talentom, a mnogi joj prognoziraju sjajnu karijeru.

Foto: E-stock

Pročitajte još:

TAKMIČARKA BESNA NA ČLANICU ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDA: Zvučaću nezahvalno, ali ona se igra sa nama (FOTO+VIDEO)

- Fantastično. Bravo Andrijana. Prvu pesmu sam tebi obećala. Stvarno ću ti pomoći i što se tiče mene sve ću dati od sebe da dobiješ hit jer si dobra pevačica. Dok si pevala ovu pesmu, Milan se rastopio, jer kad Ceca peva gori telo. Fantastična i scenski nastup... Predivna - iskrena je bila Dara i upitala Kalinića da li je zaljubljen u Cecu.

Što? To je preterana reč. Je l' si ljubomorna možda - zanimalo je Milana, a u raspravu se uključila i Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- On je šetao unazad. Nije sramota biti zaljubljen u Cecu. Em je dobra riba, em dobro peva - kazala je Maja.

- Majo, ti si imala sreću što su prethodne emisije bile snimljene pa su se sekle, ali sada može svašta da se desi - objasnio je voditelj besno, a potom zatražio da se nastavi sa komentarisanjem Andrijaninog pevanja.

Foto: TvPink Printscreen

- Maja je bez naočara primetila da sam ja dobar pecaroš - kazao je Šaulić.

Hvala Bogu još jedna emisija - rekla  je Zorica aludirajući na to što Maja upada svakome u reč.

- Ja volim kada se neko tako skromno ponaša kao ti sve dok ne postane kao Dara. Jer Dara je vrcava i ja jako volim Daru - rekao je Šaulić Andrijani.

- Ti si od jednog skromnog čeljadeta postala seks bomba. Kad te neko pogleda ne bi bilo trepni trebni nego bum-bum. Ti si dobitna kombinacija, Dara ti je pesmu obećala, šta drugo reći - oduševljena je bila Zorica.

- Ti si to bosa - primetio je Kemiš koji je bio takođe oduševljen, a potom pozvao gledaoce da glasaju.

Ukoliko je Andrijana Radonjić vaš favorit, njen redni broj je 7, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Andrijana Radonjić

#Pinkove zvezde

'