AKTUELNO

I ona će se večeras boriti za vaše glasove!

Sinoć je održana polufinalna emisija "Pinkovih zvezda". Među takmičarima koji su sinoć pevali za vaše glasove bila je i atraktivna Zorana Stefanov. Članovi žirija su već više puta isticali da ne sumnjaju da će ova mlada pevačica postati zvezda, a njen estradni potencijal prepoznaju i mnogi koji joj pružaju podršku na društvenim mrežama.

Foto: Privatna arhiva

A uoči polufinalne emisije, Zorana je uživala u sunčanju kraj reke u Beogradu i mi vam predstavljamo kako ova mlada pevačica izgleda u kupaćem kostimu. Muškarci će sigurno uživati u prizoru ove razgolićene takmičarke "Pinkovih zvezda".

S obzirom na to da Zorana ima savršenu figuru, mi smo je pitali koliko trenira i da li su možda dijete ili poseban režim ishrane zaslužni za njen izgled.

Foto: Privatna arhiva

Često me ljudi zamole da im napišem koliko puta nedeljno treniram i kako se hranim, uvek se nasmejem na takva pitanja i ne znam šta da im odgovorim, jer sam totalno neaktivna poslednjih godinu i po dana, što zbog posla, što zbog takmičenja. Znam za ono "sve se može kad se hoće" i stvarno se može, jedem sve. Ne biram! A što se tiče treninga, praktikujem samo vožnju rolerima dok traje sezona. Ne mogu baš da se pohvalim da sam ove sezone počela da radim na sebi, jer mi novi roleri još uvek stoje u kutiji - bila je iskrena Zorana u izjavi za "Pink.rs".

Autor: M.V.

#Pinkove zvezde

#Zorana Stefanov

'