AKTUELNO

Pevačica i harmonikaš su prvi put podigli ton jedno na drugo.

Petu grupu u večerašnjoj epizodi "Pinkovih zvezda" čine dve lepotice - Dragica Bojanić (22) iz Podgorice i Nina Stanimirović (21) iz Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragica je prvo pevala "Kad prave ljubavi ginu" od Leontine Vukomanović, pa "Bitanga i princeza" od Jelene Tomašević, dok je Nina otpevala "Više se ne vraćaš" od Karoline Gočeve, a onda i "Crni ples" od Oktobra 1864.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nina je bila odlična, samo to sketovanje da u pauzi dva minuta ti pokažem. To je Luis radio najbolje. A Dragice, ti si super i uvek me iznenadiš. Bila si netapčna u obe pesme, ali izgledaš kao zvezda. I jedna i druga ste bile otprilike slične - prokomentarisala je prva Maja.

- Dragica me iznenadila, mnogo je lepo počela, i u obe pesme je lepo otpevala, sem u drugoj u visinama. Samo je tu bila greška i dobro izgledaš i igraš lepo, sve imaš lepo, dok Nina uvek peva u svom fazonu i peva odlično - rekao je Šaban, a onda je Kemiš pokušao da mu objasni šta znači sket pevanje.

- Moram da kažem da i Dragica i Nina izgledaju fantastično. I dobro ste mi otpevale, moraću da razmislim kome ću da dam glas - bila je kratka Dara.

- Iskreno rečeno, Dragice, ti si meni promašila obe pesme. Ne sviđa mi s eni jedna ni druga interpretacija tvoje pesme. Ali tebi publika veruje, pa tebi to nije veliki hendikep. Nina, ti si meni večeras najlošija od prvog kruga, izgledalo mi je kao da se svađaš u obe pesme. Smeta mi što si ti imala izražajnost i u pojavi, a sada me nisi uverila - objasnila je Zorica i dodala da će isti po principi "eci peci pec".

Foto: TV Pink Printscreen

- Nina je mnogo bolje intonativno stajala - rekao je Kemiš, koji je prokomentarisao da su ovo "Pinkove zvezde" kad su komentarisali pop pesme koje su kandidatkinje otpevale, na šta je Maja rekla da ne mogu otpevati sve.

- Vi jednom kažete da treba da pevaju sve, jednom da ne treba da pevaju sve. Ja ne znam šta vi hoćete. Ti si to prva rekla! Opet si zaboravila? - pobunio se Kemiš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Znači, ne možemo da lomimo pevače. Kad je onaj Makedonac došao i peva pop muziku, ne možemo da mu zadamo folk. A ako ova devojka peva pop, kako njoj da mi peva pesmu recimo od Dragane Mirković. Ne ide - objasnila je Maja.

Posle glasanja Milan je otkrio da je žiri ponovo jednoglasno odlučio da direktno dalje prođe Nina, dok će Dragica pevati još jednom u baražu.

Autor: V. T.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

'