AKTUELNO

Nikolićeva je uspela da iznervira i voditelja i koleginicu.

Četvrtu grupu u večerašnjoj epizodi "Pinkovih zvezda" čine Nikola Stanišić (16) iz Skoplja i Lazar Jovanović (20) iz Niša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je prvo pevao "Žal za despina" od Nauma Petreskog, pa "Prekasno" od Amara Gileta, dok je Lazar otpevao "Ne idi s njim" od Saše Matića, a onda i "Kafana je moja sudbina" od Tome Zdravkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Majinog šetkanja od stolice do stolice, prvi je takmičare komentarisala Zorica.

- Nikola, dušo, ti si u prošlom krugu pevao pesme koje nisu bile zahtevne, ali si ga sad tako sašio baš meraklijski, a onda si vrlo mudro odabrao drugu pesmu koja je dijametralno različita. A što se tebe Lazare tiče, sad si mi bio mnogo sigurniji - rekla je Zorica, sa čim se složio i Kemiš, ne želevši ništa da doda.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam zaboravila šta ste pevali. meni je bilo lepo. Ja sam dobila emocije, ljubav, mene su izljubila četiri člana žirija, tako da se ja sutra budim kao "superekstralejdi" Maja. Nikola je presladak i toliko slatko peva, ali je mogao bolje, ali ima harizmu, kad se nasmeješ, verujem ti sve što lažeš. A dečko broj dva - bio si odličan, ali jednoličan - objasnila je Maja i dodala da će ona i Kemiš da vežbaju džez kod kuće kad Zorica ode na tezgu, a Brunclikova ju je prekinula u priči počevši da peva, ali je Maja nastavila čim je Zorica završila.

- Milane, ako nisi čuo ovu pesmu, kreni ponovo u vrtić, pa u osnovnu školu - rekla mu je Maja, na šta je on na kraju morao da odreaguje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Samo mi daj neki diskretan znak kad si završila - nije želeo da ulazi u raspravu on, ali mu se na licu videlo da se iznervirao.

Kad je Dara počela da komentariše, Maja ju je prekinula, pa se ona iznervirala i spustila stolicu.

- Produkcija me je minumim 20 puta ribala zbog tebe - rekla je Maja Zorici, koja se tada zapitala zašto je nisu izbacili.

Foto: TV Pink Printscreen

- Momci, bili ste i jedan i drugi dobri. Baš ste bili dobri. I ti si Nikola pevao dobro - rekao je Šaban, a Dara se nije bunila što nije komentarisala, jedva dočekavši da Maja završi sa pričom.

Na kraju je usledilo glasanje, posle kog je Milan otkrio da je žiri ponovo jednoglasno odlučio da direktno dalje prođe Nikola, dok će Lazar pevati još jednom u baražu.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

'