AKTUELNO

Žiri je odlučio da je pošalje pravo u sledeći krug, ali su joj uputili brojne savete i zatražili od nje da bira teže pesme.

Mina Stanišić večeras u ''Pinkovim zvezdicama'' predstavila se pesmom ''Gusta mi magla''. Stručni žiri ocenio je njeno pevanje kao odlično, te je takmičarka sa svih pet glasova prošla direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja zamalo da ostanem dole, šta bi ovo Mina? Ti si pevala potpuno neinteresantno za pokazivanje bilo kakvog pokazivanja pevačkog iskustva. Sve je bilo ravno. Pesma koju je ona odabrala u njoj ne može da se pokaže nigde. Umalo da dobije četvorku, ali pošto znam ko je, ja sam se podigla iako to nisam želela - poručila je Leontina Mini.

Foto: TvPink Printscreen

- Znaš šta je ovde problem? Ova matrica kao da je rađena za pevačku grupu. Za ovakvu pesmu treba da bude interesantniji aražman. Ovaj aražman je za pevačku grupu i sve je bilo ravno. Ovde ni ja ne bih mogla ništa da uradim jer sve je ravno. Prelepo izgledaš, kao Pokahontas - dodala je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja neću reći ništa što moje kolege već nisu rekli. Mislim da je za sedmi krug ovo poprilično jednolično. U ovakvoj pesmu nisi mogla mnogo da uradiš. Ovaj put, realno je da si dobra četvorka, ali dobila si pet na staru slavu - kazao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam očekivao da će biti super, ali ti si samo pokazala da si talentovana. Nisam stekao utisak da si ti spektakularna pevačica. Sve što je Jelena rekla, stoji, ali mislim da ima mogućnosti da se tu dosta i doda i oduzme i mislim da samo nisi dovoljno dobro shvatila svoj zadatak. Razmislite šta ćete da nam ponudite jer ovo je sedmi krug i mi znamo da ste vi dobri pevači - iskren je bio Stanković.

- Ja se slažem sa svim kolegama - kratak je bio Sale.

Autor: B. Radonić

#Mina Stanišić

#Pinkove zvezdice

'