AKTUELNO

Ne volim da neko priča laži o mom životu jer ispada kao da je Kemiš živeo sa mnom i da bolje zna od mene neke stvari - vikala je Maja.

Prva u drugoj grupi predstavila se Jovana Milovanović (19) pesmom Svetlane Cece Ražnatović ''Dođi''.

Foto: Printscreen

Druga se u drugoj grupi predstavila Tanja Avramović (32) pesmom Snežane Đurišić ''Niko me nije voleo kao ti''.

Foto: Printscreen

Jovana je za drugu pesmu odabrala ''Požuri ljubavi'', dok je Tanja odabrala numeru ''Ja nisam rođena da živim sama''.

Devojke su pevale fenomenalno, ali mene je iznenadila devojka koja je prva pevala - rekla je Maja, a onda ju je Kemiš prekinuo i priložio dokaze koji su nju izbacili iz koloseka, dok je Zorica likovala.

Foto: Printscreen

Javljaju mi iz kol centra. Maji Nikolić 2000. godine potpisao album Miroljub Aranđelović Kemiš - rekao je on, što je Zoricu veoma obradovalo, a Maju ponovo bacilo u vatru.

Foto: Printscreen

Pa to je onda treći album, a prva dva nisi ti potpisao. Sada ću ja da nađem to. Nema fotošopa. Ja sam 2000. godine izdala album ''Iz inata'' za City records. Kako može čovek da kaže da lažem. Ne volim da neko priča laži o mom životu jer ispada kao da je Kemiš živeo sa mnom i da bolje zna od mene - rekla je Maja.

Foto: Printscreen Youtube

Da li vi mislite da ste toliko bitni? Mi smo ovde zbog kandidata. ne interesuje me ni ko je koga slikao, ni ko je izdao, ni ko je sa kim bio - odbrusila im je Dara Bubamara, međutim oni nisu prestali, pa se povela priča o godinama.

Foto: Printscreen

Majo, ja imam 62 godine, a tebi želim da izgledaš kao ja i tim godinama - poručila je Zorica koleginici, na šta je ona odgovorila:

- Ne daj Bože da izgledam kao ti, mogu da pevam u 62. godini kao ti - odgovorila je Maja, a Zorica joj je rekla da ona i sada izgleda bolje od nje, dok je Dara ''od muke'' pokazala pozadinu.

Foto: Printscreen

Zorica je posle rasprave prokomentarisala kandidatkinje.

Jovana, ovog puta si dobro izabrala pesmu. Tako je trebalo otpevati pesmu, ona je tada baš tako zvučala. Tanji do sada nikada nisam davala najviše ocene, uvek je bilo da nešto škripi, ali sada je prvu pesmu otpevala savršeno, moćno, snažno... Sve je bilo kako treba - prokomentarisala je Zorica, međutim, došlo je do još jedne rasprave.

Foto: Printscreen Youtube

Zorice, uvek si bila kolateralna šteta. Nikako da mi napiše hit zbog tebe. Ne da ti Zorica, nikada ti nije dala - rekla je Maja Kemišu, a Zorica joj je odbrusila da je budala.

Foto: Printscreen

Zorica je mene javno uvredila da sam budala - rekla je Maja, a Zorica se branila da joj je ona rekla da je ''peder'', a ubrzo su se članovi žirija ponovo vratili na komentarisanje takmičarki.
Tanja, prva pesma je bila božanstvena. Super ti leži - poručio je Kemiš takmičarki.

Odlukom stručnog žirija, u šesti krug takmičenja iz druge grupe direktno se plasirala Tanja Avramović, dok će se Jovana Milovanović u baražu boriti za prolazak u naredni krug takmičenja.

Foto: Beograd

Autor: M. K.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

'