AKTUELNO

Ne propustite neverovatno zanimljivu i napetu epizodu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu koja se upravo emituje na TV Pink.

I večeras gledaoce kraj malih ekrana očekuje veoma uzbudljiva epizoda najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu , "Pinkove zvezde". Počeo je peti krug takmičenja u kojem važe nova pravila, a očekuju nas i mnogi noviteti u ovoj emisiji.

Foto: Printscreen

Ostalo je 52 takmičara, a u petom krugu nastupaće u grupama od po dvoje. U crvenim stolicama došlo je do određenih promena, te se tako žiriju Pinkovih zvezda pridružio suprug Zorice Brunclik, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš koji će nakratko menjati Draganu Mirković. Međutim, to nije jedina novina u žiriju jer Šabana Šaulića u večerašnjoj emisiji menja kompozitor Damir Handanović.

Foto: Printscreen

Na samom početku večerašnje epizode, voditelj Pinkovih zvezda Milan Kalinić pohvalio je stajling Maje Nikolić koja mu se zahvalila u svom stilu.

Hvala ti, ti si meni uvek šmeker. Oni su pokušali da naprave neku vezu između mene i tebe, a mi nismo imali čak ni filmski poljubac, ali nema veze - poručila je Maja Milanu.

Foto: Printscreen

Kemiš je na početku emisije ustao da pozdravi publiku, kao što to obično radi Drgana Mirković i pokazao da se već na samom startu u njenoj stolici sjajno snalazi.

Sve je Draganine fazone pokupio, samo nema haljinicu - našalila se Zorica na račun svog supruga, dok je Milan izjavio da se nada da Kemiš neće plakati toliko.

Foto: Printscreen

Pre predstavljanja prve grupe takmičara, Zorica je jednom izjavom iznenadila sve u studiju.

Obećala sam ti seks čim dođemo kući - poručila je ona Kemišu.

Foto: Printscreen

Ne propustite neverovatnu uzbudljivu epizodu najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezde'' koja se upravo emituje na TV Pink!

Autor: M. K.

#Maja Nikolić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

#Zvezde

'