AKTUELNO

Takmičarka koja je otpevala svoju verziju pesme ''Ružica si bila'' podelila je žiri.

Treća se u četvrtoj grupi predstavila Nina Stanimirović (21) pesmom ''Ružica si bila''. Posle nastupa, Nina je dobila gromoglasan aplauz publike, a ni žiri nije ostao imun na njenu interpretaciju.

Foto: Printscreen

Ova pesma je tako jednostavna, a ti si je tako dobro otpevala. Svaka tebi čast - rekla je Maja, a sa njenim mišljenjem se nije složio Šaban.

- Ja ne znam da li sam ja gluv ili umoran, ali ja sam mnogo tih nečistih tonova čuo - rekao je Šaulić, a Maja mu je poručila da je takmičarka pevala čisto i da je to džez.

Foto: TvPink Printscreen

Ja onda treba da izađem iz ovog žirija. Svi da se pokupimo, a samo ti da ostaneš. Meni se ta interpetacija nije dopala - odbrusio je kralj narodne muzike.

Foto: Printscreen Youtube

Ova interpretacija je definitivno podelila žiri, budući da se Dari nije dopalo, dok je Željko savetovao takmičarku da snimi cover verziju ove pesme jer smatra da bi mogla da ima milionske preglede na Jutjubu.

Foto: TvPink Printscreen

Posle glasanja, odlukom žirija, u peti krug takmičenja plasirala se direktno Nina Stanimirović, dok će Tijana Jovović i Sonja Marković još jednom odmeriti snage uz pratnju orkestra.

Foto: Printscreen

Odlukom žirija, u peti krug takmičenja plasirala se Tijana Jovović.

Autor: M. K.

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'