AKTUELNO

Iako znam šta me očekuje i na sceni se osećam prijatno, trema je uvek prisutna, rekla je ova takmičarka.

Talentovanu Indiru Berišu publika je zavolela u drugoj sezoni "Pinkovih zvezdica". Svojim anđeoskim glasom Indira je osvojila simpatije širokog auditorijuma, a sada je osvojila i srca žirija "Pinkovih zvezda".

Ona je u prvoj emisiji trećeg kruga očarala sve izvodeći pesmu Marije Šerifović ''Deo prošlosti''. Indira Beriša u intervjuu za Pink.rs otkriva svoje utiske iz najpopularnijeg muzičkog takmičenja, a otkriva i svoje snove i želje za budućnost.

Foto: Printscreen

Da li si očekivala da ćeš izazvati takve reakcije kod žirija i publike?

- Iskreno nisam očekivala da će biti svih pet desetki ali s obzirom da dosta vežbam sa tatom, znala sam da će biti dobro.

Imaš li tremu sada u "Pinkovim zvezdama"?

- Od samog početka takmičenja u "Pinkovim zvezdicama" sam imala tremu. Iako znam šta me očekuje i na sceni se osećam prijatno, trema je uvek prisutna. Ja se trudim da otpevam što bolje moguće i da sakrijem tu tremu - iskrena je bila Indira.

Foto: Facebook

Koliko se razlikuju "Pinkove zvezde" od "Pinkovih zvezdica"?

- U "Pinkovim zvezdicama" su mlađi takmičari koji svojim glasovnim sposobnostima zaista oduševljavaju. Ja sam bila među starijom decom, a mogu slobodno da kažem da su svi takmičari bili izvrsni pevači i da sam uživala dok sam bila deo tog takmičenja. A kada je reč o "Pinkovim zvezdama", to je nešto ozbiljnije takmičenje jer mnogi takmičari već godinama pevaju i nastupaju. Svakako mi je velika čast što sam ja deo ovog takmičenja.

Sa kojim od članova žirija bi volela da snimiš duet?

- Ne bih nikog izdvojila jer bi mi bila velika čast da sa bilo kim od njih snimim duet. Svako od članova žirija je vrhunski pevač i profesionalac koji iza sebe ima brojne hitove i karijeru za poželeti.

Foto: Printscreen

Očekuješ li pobedu?

- Još je rano tako da za sad ne očekujem ništa. Uživam da pevam i takmičim se, a ako pobedim svakako ću biti jako srećna i ponosna - rekla je Indira za Pink.rs.

Od žirija si dobila samo reči hvale, a koji komentar je na tebe ostavio najveći utisak?

- Zaista sam bila oduševljena komentarima koje sam dobila od članova žirija, a na mene je najveći utisak ostavio komentar Dragane i Zorice koje su rekle da bi mi sa zadovoljstvom prepustile mikrofon.

Gde bi želela da održiš svoj prvi koncert?

- Koncert u Beogradu bi za mene bio ostvarenje snova. Ja sam još početnik da bih razmišljala o tome, ali ko zna, za koju godinu možda napunim Sava centar a posle možda i Arenu. Naravno to je samo moja želja, a ja ću se truditi da to i ostvarim - rekla je indira Beriša.

Autor: J. Vučić

#Indira Beriša

#Pinkove zvezde

#Takmičarka

#emisija

'