AKTUELNO

Mirkovićeva je zbog ove takmičarke potpuno izgubila orijentaciju, te je pomislila da je na Evroviziji.

Magdalena Stojanović ima 15 godina i predstavila se pesmom "Crne kose" Hanke Paldum. Ona je dobila četiri stolice i naći će se u baražu.

Foto: YouTube screenshot

Bilo je dosta tih nečistih tonova, a pogotovo načina izvođenja te pesme. Dikcija i trileri, to nije bilo dobro. Ali dobro, mislim da je sasvim okej četiri stolice, a onda u baražu pokaži šta znaš. Ja mislim da će to biti dobro - rekao je Šaban Šaulić koji jedini nije dao svoj glas Magdaleni.

Foto: YouTube screenshot

- Magdalena, dušo, ti si stvarno izgubila snagu jer si izabrala mnogo zahtevnu pesmu. Ali sa 15 godina toliko drajva, uverila si me u ono što pevaš. Mislim da ti rasteš u nekoga ko mnogo obećava - rekla je Zorica Brunclik.

Foto: YouTube screenshot

Dragica Bojanić dolazi iz Podgorice i predstavila se pesmom Aleksandre Radović "Ako nikada". Ona je dobila svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

Kada sam se podigla u jednom trenutku sam pomislila da je Evrovizija, da se pojavio neko iz Švedske recimo. Tako lepo izgledaš na sceni da sam ja fascinirana. Ja do sada još ovakav utisak nisam imala. Predobro izgledaš na sceni tako obučena, predobro. Dopalo mi se i kako si pevala - rekla je Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

- Ja samo znam da će publika ostati fascinirana tvojim izgledom. Večeras smo imali toliko lepih pesama, da ja stvarno ne mogu da se oporavim, iskreno rečeno. Imam priliku da uživam u lepoti i nisam ni stigla da te slušam mnogo - iskrena je bila Zorica Brunclik.

Foto: YouTube screenshot

- Istina je da su ti krajevi problematični, tačno tu povedi računa. Samo taj vibrato na krajevima je bio problem - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. V.

#Dragica Blagojević

#Pinkove zvezde

#Takmičenje

'