AKTUELNO

Članovi stučnog žirija i talentovani kandidati prirediće večeras nezaboravnu zabavu za milionski auditorijum Pink televizije.

Kralj narodne muzike i večeras je u centru pažnje u novoj epizodi "Pinkovih zvezda". Jedini muškarac u žiriju i u novom izdanju najpopularnijeg muzičkog takmičenja bio je glavna zvezda.

Foto: Printscreen

Temperamentne dame u prošlim emisijama borile su se za naklonost Šabana Šaulića, što su nastavile da čine i dalje, na dosta brutalniji način.

Kao što se i očekivalo, pevačica Maja Nikolić bez dlake na jeziku otkrila je zbog čega je ponosna na Šabana, a nakon njenog izlaganja, legendarni pevač pocrveneo je od stida.

Foto: Printscreen

- Šabane, da Bog da ja bila potentna tako kao ti. Ne brini, Šabane, dizaće ti se do 104. godine - bez pardona rekla je Maja i šokirala sve u studiju.

Nedugo zatim, u akciju je krenula i Dara Bubamara, Šabanova "bubica", kako je on od milošte zove. Dara nije časila časa, već je nakon Majinog neuobičajenog udvaranja rešila da se približi Šabanu i sedne mu u krilo, što je zasmejalo sve u studiju.

Foto: Printscreen

U nekom trenutku Milan Kalinić pokušao je da se popne na stolicu Dare Bubamare, a pevačica se uplašila jer je pomislila da tako može da se povredi.

Takođe, večeras će na glamuroznoj sceni "Pinkovih zvezda" po drugi put okušati sreću kontroverzni Aleksa Rabrenović, koji je svojevremeno privukao veliku pažnju domaće javnosti zbog spekulacija da je svoje grudi uvećao silikonskim implantima, koje je navodno kasnije i izvadio.

Foto: Printscreen

Osim njega, u večerašnjim "Pinkovim zvezdama" zasijaće maestralni kandidati iz celog regiona, a ko će imati najviše sreće pogledajte u 21 sat na Televiziji Pink!

Autor: D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

'