separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'JEDAN OD NAJJAČIH TRENUTAKA U MOM ŽIVOTU' Devojke iz 'Pop Art-a' podsetile Kiju na pobedu u 'Zadruzi', Kockareva poručila Slobi: I ta pobeda ti je izmakla! (VIDEO)


Svojim performansom oduševile su sve, a posebno Kristinu Kockar.


Plesna grupa "Pop Art" iz Beograda, takođe se nalazi u trci za pobedu u takmičenju "Pinkove zvezde - All Talents" i borbi za glavnu novčanu nagradu koja iznosi neverovatnih 3.000.000 dinara.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je da su se tokom ovog nastupa čuli i glasovi voditelja Ognjena Amidžića i Dušice Jakvoljević, ali i glas Kristine Kija Kockar, a devojke iz "Pop Art-a" imitirale su situaciju kada je Kija pobedila u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga".

Autor: TV Pink Printscreen

Čekaj, na kraju ste rekle da je pobedio: "Pop art?", mi smo razumeli da ste rekle: "Sloba" ili "Boba". Izmače mu i ta pobeda! Ja sam se oduševila. Skroz sam zaboravila na taj momenat. Jedan od najjačih trenutaka u mom životu. Izašla sam i pobedila, a ovoga puta ste vi pobedile na sceni, tako da sve pohvale za vas - govorila je Kija.

Autor: TV Pink Printscreen

Nema šta... Vi ste animatori, osim što ste plesna grupa. Savršene ste bile devojke i uvek smo se smejali na vašim nastupima - govorio je Sloba Radanović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti