separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

'TI SI OZBILJAN UMETNIK, TREBA DA SE SKLONIŠ SA ULICE' Žiri Pinkovih zvezda saglasan: Milanu Balinoviću se posle finala smeši OZBILJNA KARIJERA (VIDEO)


Ulični svirač zasijao u finalu.


Milan Balinović nastupao je ove noći u finalu "Pinkovih zvezda - All Talents" kao osmi takmičar po redu, ovaj momak iz Beograda svirao je gitaru i zapevao pesmu "Pukni zoro", a svojim nastupom raznežio je sve u studiju. 

Autor: TV Pink Printscreen

Inače, Milan je ulični svirač, kom je Damir Handanović na početku takmičenja poklonio svoju gitaru. Handanović je istakao tokom komentarisanja Milanovog nastupa da je on njegov miljenik i da bi voleo kada bi se sklonio sa ulice kako bi pravili ozbiljnu muzičku karijeru: "Ti si ozbiljan umetnik!" - rekao je Damir na kraju svog izlaganja, a zatim su stavove izneli i ostali članovi žirija.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Damir je rekao to za ulicu? Zaista bih volela da se baciš u diskografiju i napraviš nešto, pa barem eto, ako ne budeš pobednik, imaš pomoć od pravih ljudi - rekla je Kija.

Autor: TV Pink Printscreen

Ti imaš ogroman talenat. Ja ne mogu da verujem kako ti sviraš i sam sebe pratiš na toj gitari. Ti si savršen - govorio je Sloba Radanović ovom takmičaru.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti