separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PRAVI SI PRIMER DEVOJČICAMA! Anđela pobrala sve simpatije žirija, oni se zgranuli kada su čuli koliko ima godina! (VIDEO)


Ostavila ih bez daha.


U nastavku večeri Anđela Milović izvela je recitaciju koju je pripremila, a zatim i plesnu tačku tokom koje je žiri ostao bez daha. "Da li je moguće da ima 15, 16 godina?" upitao je Damir Handanović svoje kolege iz žirija, a Sloba Radanović je u čudu izjavio: "15 godina?".

Autor: TV Pink Printscreen

Anđela ima 14 godina, što je još više iznenadilo Damira i Slobu, kada su za to saznali nakon nastupa ove takmičarke. Anđela je nakon nastupa rekla da je ovoga puta želela da pošalje poruku svim umetnicima da nikada ne odustaju i da se uvek trudi da svaki njen nastup izgleda drugačije.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam prvo bio zbunjen sa ovim recitovanjem, a onda sam shvatio da si ti povezala dve stvari. Što se tiče plesa, vrlo graciozno. - poručio je Žika Anđeli.

Autor: TV Pink Printscreen

Sa tako malo godina, mislim da si ti fantastična multitalentovana devojčica i da si pravi primer svim devojčicama tvoje generacije - izjavila je Dušica.

Autor: TV Pink Printscreen

Šok je kada čuješ koliko ti imaš godina, zato ću ti dati visoku ocenu, jer mislim da se trudiš. Jako si kreativna i imaš dosta energije. Imaćeš od mene visoku ocenu i voleo bih da te vidim u finalu. Samo napred Anđela - rekao je Damir.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti