AKTUELNO

Odlično izgledaš, super si, ti si jedna velika beba, ti si lepi moj, sladak, rekla je, između ostalog Nikolićeva.

Emir Brunčević je takmičar iz Novog Pazara koji se večeras predstavio pesmom "Šadrvani" koju u originalu izvodi član žirija Šaban Šaulić. On je za ovaj nastup dobio tri glasa budući da su Zorica i Šaban ostali na svojim početnim pozicijama.

Foto: YouTube screenshot

Milana Kalinića je zanimalo šta su tačno šadrvani.

To je recimo ko ima u kući onu fontanicu, znaš ono voda što izlazi, to su šadrvani. Mnogi su mislili da je drvo u pitanju, ali nije. Momka poznajem i znam da mnogo dobro peva, ne znam šta je ovo. Jesi li promukao? Čuje se da si bolestan. Ne mogu da verujem da na momente čujem nešto predivno, a onda nestane glasa. Znam da je pesma teška i ja jedva čekam da je ne pevam kad mi neko poruči i hoće da je čuje, ja gledam da vešto eskiviram jer mnogo je teška i zahtevna pesma - reako je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

- Ja ću da se nadovežem na Šabana, obično se moje mišljenje podudara sa njegovim zato što imamo isti ukus i isti stil oblačenja i isti način pevanja, samo ja u pop žanru, a Šaban je kralj u folk žanru. Odlično izgledaš, super si, ti si jedna velika beba, ti si lepi moj, sladak. Mislim da kad bi se okrenuo jedan krug da bih konstatovala da imaš jako lepu guzu. A čime si me kupio, time što si sa pola snage pokazao da znaš da pevaš! Da nisi bolestan, ti bi dobio deset stolica - rekla je Maja Nikolić.

Foto: YouTube screenshot

- Stvarno se čuje da si baš bolestan, ali i tako promukao, ti si meni zaslužio više od tri stolice. Ti moraš da ideš dalje, moramo da te sačuvamo - rekla je Dragana Mirković.

Foto: YouTube screenshot

Ostali članovi žirija su posavetovali Emira da za baraž izabere lakšu pesmu i poželeli su mu sreću.

Hamza Sokolović je otpevao "Jesu l' dunje procvale" Harisa Džinovića. On dolazi iz Konjica i ima 21 godinu, a dobio je svih pet glasova i prošao direktno u dalje takmičenje.

Foto: YouTube screenshot

Hamzo, ne da si napredovao, nego ti si malo i u kilaži napredovao, ne samo u pevanju. Hamza je jedan od retkih kandidata koji je toliko napredovao - rekla je Zorica Brunclik i tražila od Hamzine mame da u treći krug donese obećane mantije.

Foto: YouTube screenshot

- Htela sam samo da kažem, svaka čast kako pevaš, imaš glas kao kuća! Stvarno, svaka ti čast, bravo - rekla je Dara Bubamara.

Foto: YouTube screenshot

Nema tu šta reći, ti si već stasao u pravog pevača. Napreduješ svakog dana sve više, bravo - rekao je Šaban Šaulić.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. V.

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#pevačica

#Šaban Šaulić

'