AKTUELNO

Učesnici su uputili članici žirija prelepe komentare.

Vladan Grujović ima 32 godine i dolazi iz Kragujevca. On se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio pesmom grupe Ritam srca ''Ja hoću sad''. Vladan je uspeo da uveliča Draganinu proslavu rođendana i dobije svih pet.

Foto: YouTube screenshot

- Ja na samom početku moram da poželim Dragani Mirković srećan rođenan i da joj poželim sve najlepše - rekao je takmičar, na šta mu se folk zvezda zahvalila i pohvalila njegovo pevanje.

- Umrla sam od smeha kada sam videla da ti je najdraži Darin komentar kada ti je rekla da si mnogo lep - ispričala je Maja koja nije mogla da čuje Vladana kako peva jer joj nije radila bubica.

Foto: YouTube screenshot

- Srećno tebi bilo - kratka je bila Zorica.

- Ja inače ne pijem, ali me je ovaj šapanjac baš udara na raspoloženje. Što se Vladana tiče, ti jesi sladak, ali jako dobro pevaš. Tako da si ful - objasnila je Dara.

- Ti si to otpevao sasvim korektno i lepo. Vidiš da smo se svi nacrtali ovde kao slike zbog tebe - rekao je Šaban.

Danilo Đinović ima 31 godinu o dolazi iz Podgorice. U ''Pinkovim zvezdama'' predstavio se pesmom ''Tražiću ljubav novu'' od Tozovca. I Danilo je uspeo da oduševi članove žirija svi su podigli svoje stolice, tako da je on dobio pet glasova.

- Bio je glas za spas u prvom krugu, a sada je glas za uživanciju - oduševljena je bila Zorica.

Foto: YouTube screenshot

- Želim da vam čestitam rođenan i da živite još 100 godina i da snimite još mnogo hitova - poručio je takmičar Dragani.

- Ti si ful paketić i eto, dobio si svih pet stolica - rekla je Maja.

Autor: B. Radonić

#Dragana Mirković

#Pinkove zvezde

'