AKTUELNO

U novoj epizodi ''Pinkovih zvezda'' žiri neće biti složan.

Nakon male pauze, žiri ''Pinkovih zvezda'' ponovo je zauzeo svoja mesta u crvenim stolicama. Šaban Šaulić, Bora Đorđević, Zorica Brunclik, Dragana Mirković i Maja Nikolić ocenjivaće takmičare i u ovoj emisiji.

Žiri se brzo opustio pa je Maja Nikolić zatražila od svoje koleginice Dragane Mirković skupocene poklone, što je isprovociralo Zoricu Brunclik.

- Dragana će morati da mi kupi jedan Rols Rojs, jedan zamak, četiri pudlice, sedam kobri i dva crnca koji će da me hlade - rekla je Nikolićeva Milanu Kaliniću.

Foto: YouTube screenshot

Dragana je kroz šalu rekla da će usvojiti Maju Nikolić jer joj je to lakše nego da joj kupuje sve poklone koje je poželela, a Brunclikovu je interesovalo da li pevačicu crnci treba samo da je hlade.

- Samo da te hlade - zanimalo je Zoricu Brunclik.

- Volim kada mi zavučeš, a meni lepo - nije ostala dužna Maja Zorici.

Foto: YouTube screenshot

Talentovani takmičari pokušaće da osvoje žiri svojim glasom, a biće i onih koji će to poželeti da urade na drugi način.

Jedna takmičarka će se poslužiti iskustvom koleginice iz prethodne emisije i pitaće Maju Nikolić da joj otpeva pesmu, što se pevačici ovog puta ni malo neće dopasti.

Foto: Printscreen

- Da si pevala tako kao što imaš hrabrosti da daš repliku... Ovako nije bilo ni za jednu stolicu, to je moje mišljenje i to zbog nepoštovanja žirija - odbrusila je Maja takmičarki i spustila svoju stolicu.

Ne propustite novu epizodu ''Pinkovih zvezda'' koja je na ekranima televizije Pink večeras u 21 ćas.

Autor: B. Radonić

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'