separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

SUPER BRZI ŠEJK SMIRUJE APETIT I TOPI MASNE NASLAGE


Jednostavan šejk vam obezbeđuje dovoljnu količinu vlakana, proteina i esencijalnih nutrijenata.


Svi poznajemo nekoga ko želi da smrša i da ima besprekorno telo. Ovaj banana-đumbir smuti može pomoći u tome, a pravi samo od pet jednostavnih sastojaka. 

Borovnice i banane vas duže drže sitim, a to je jedan od bitnih elemenata u procesu gubljenja kilograma. Ovaj jednostavan šejk vam obezbeđuje dovoljnu količinu vlakana, proteina i esencijalnih nutrijenata. 

Semenke lana su takođe te koje će vam obezbediti dovoljnu količinu vlakana i držati vas sitim duže vreme jer su naleti gladi glavni problem onima koji žele da se otarase viška kilograma. Borovnice su pune antioksidanasa i vitamina C. 

Jedna porcija borovnica obezbeđuje 14% potrebnog dnevnog unosa vlakana i oko 100 kalorija. Bolje rečeno, osećate se sito a ne preterujete s kalorijama. Kalcijum iz banana snižava krvni pritisak, a vitamin C optimizuje funkciju imunog sistema. Ovo slatko voće vas čini sitim i i obezbeđuje dovoljnu količinu vlakana i skroba. Ako ne volite (ili izbegavate da jedete šećer), stavite samo pola banane u smuti. Vreme potrebno za pripremu: 5 minuta. 

Sastojci: 2 kašike lanenog semena, 1 čašica zaleđenih borovnica, 1 zaleđena banana, 1 kašika mlevenog đumbira, pola čašice bebi spanaća, led, proteinski prašak (po želji) 

Priprema: Umutite sve sastojke u blenderu i servirajte u visokoj čaši.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti