separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zanimljivosti

LJUBAVNA VRADŽBINA koja se izvodi na PUN MESEC: Posle ovog jednostavnog rituala biće LUD ZA TOBOM!


Ova ljubavna vradžbina izvodi se isključivo pod punim mesecom.


Kada im sve lađe potonu i  misle da nema nade, ljudi pribegavaju različitim ritualima verujući da će privući sreću, zdravlje ili ljubav. To čine čak i oni koji u magiju i vradžbine ne veruju.

Preporučujemo vam da na ovaj magijski rutual, ipak, gledate kao na dobru zabavu - bez mnogo očekivanja.

Autor: Pixabay.com

Za izvođenje vradžbine potrebni su - crvena sveća, roze sveća, osušeni bosiljak, cimet u prahu, dva semena jabuke, mesečev kamen, roze kvarc, kristal, crveni stolnjak (ili bilo kakvo parče crvene tkanine), roze konac, uže ili vunica.

Kada pronađete neko mirno mesto pod punim mesecom, za koje verujte da ima dobru energiju raširite stolnjak i upalite obe sveće pred sobom. Uzmite mesečev kamen i pređite njime preko plamena obe sveće, a onda ga položite na stolnjak. Isto uradite i sa kvarcom.  

Uzmite u ruke dva semena jabuke i izgovori ove reči:  

Pod svetlošću punog meseca, sadim seme naše ljubavi

Dok polažete semenke na stolnjak pored kristala obratite pažnju na predivnu toplu energiju koja iz njih isijava i preliva se na semena.

Poprskajte semena bosiljkom i cimetom. Na kraju sklopite stoljnjak držeći ga za ćoškove, tako da kristali, semenke i travke ostanu u njemu. Sve obavijte roze užetom tri puta pre nego što zavete tri čvora.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti