AKTUELNO

Neverovatan oglas za posao!

Prosto neverovatan konkurs za posao otvoren je prethodnih dana na veb sajtu za putovanja Cancun.com, koji je objavio oglas za novo zaštitno lice čiji će posao biti da jednostavno uživa u putovanjima i prima platu za to.

Kako je pojašnjeno, posao novog zaposlenog bit će da sedi na plaži, spava u luksuznim hotelima, posećuje noćne klubove kao VIP gost, učestvuje u raznim aktivnostima i sve to objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Fortune.

Za ovaj posao, novi radnik biće plaćen 13.000 dolara mesečno što je za šest mjeseci, koliko traje ugovor, ukupno 78.000 dolara.

Ponuđač ovog posla objašnjava da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu, kaže generalni menadžer Čad Majerson.

- Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu. Zaista je reč o jednoj o izvanrednih turističkih destinacija i želimo biti sigurni da smo našli pravu osobu da nam pomogne da pokažemo ostatku sveta šta to Cancun ima da ponudi, od kulture i društva, do prelepih hotela i nestvarnih plaža, dodao je on.

Da biste se prijavili za ovu poziciju, neće biti dovoljan samo CV, već se od kandidata traži da pošalju jednominutni video u kom objašnjavaju zašto su idealni za taj posao.

Konkurs je otvoren do 17. decembra, a možete ga pronaći na linku ceo.cancun.com/job-description .

#Oglas

#Posao

'